Romania TV

Romania TV

Loading...
Tv Online cu programe tv online romanesti, urmareste toate programele tv live pe canale Gratis pe net din romania, protv, meciuri online din Liga 1 gratis pe Look TV & Look Plus, posturi de televiziune de toate categoriile. Cele mai noi filme pe HBO Romania, Cinemax si Digi Film. Desene animate si programe tv online pentru copii si toata familia pe Cartoon Network, Boomerang, Disney Channel. Documentare online pe programele Discovery: Channel, Investigation, Science, World, Animal Planet, pe cele National Geographic, Wild, si pe cele Digi: Life, World, Animal World, si cele cu profil istoric History si Viasat History. Cele mai noi stiri pe canelele de profil din romania, Antena 3 online, Realitatea Tv, RTV, B1 Tv, ProTv si TVR News si strainatate, BBC News,Al Jazeera, EuroNews si CNN. Toate competitiile sportive sunt in direct pe canale de Sport pe net Digi Sport online, Dolce Sport live si Eurosport. Programe tv in general pentru femei, Euforia, Acasa Tv, Romantica Tv, unde sunt telenovele, filme de dragoste si emisiuni de lifestyle.

RTV RomaniaTV is a Romanian TV channel, which focuses on news and current events.

Eroare Report Form

Alte Canale TV


 • TV Informații
 • Tip Canal

  Stiri, Toate

 • TV Proprietar

  RTV

 • Broadcast

  RTV

 • Telefon

  031.860.51.09 , 0727.737.111

 • Email

  office@rtv.net

 • Website

  http://romaniatv.net

 • Frecventa SAT

  RTV (Romania) Focus Sat Moldova 1°W 12456 V 28000 7/8 DVB-S (QPSK) FTA RTV (Romania)

 • Program TV

  Romania TV


Etichete: # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Romania TV Opinii

comentariu

 1. MariusBalaceanu spune:

  O INTREBARE PENTRU DOAMNA MINISTRU OLGUTA ? PENSIONARII CU PENSII DE 300-700 LEI DUPA 20,30,40 DE ANI DE MUNCA , DIN CE TRAIESC IN IARNA ACEASTA ? VEDEM CA PENSIA MINIMA A AJUNS MAI MARE DECIT PENSIA UNUI OM CARE A MUNCIT IN TARA ASTA ,SI A PLATIT TAXE SI INPOZITE ? NOI NU MAI AVEM DREPTUL SA MAI TRAIM ??? CU CE PLATIM TAXELE SI INPOZITELE IN IARNA ASTA ? MULTUMIM RTV PENTRU INFORMATIILE PE CARE LE DATI , DAR VA RUGAM INTREBATI , DACA PARINTII SAU PRIETENII DOMNILOR PARLAMENTARI POT TRAI CU ACESTE PENSII , SI CUM ??? CA NOI SIGUR VOM IESI IN STRADA , CA LA CASELE DE PENSII ,SINT PENSII DE 420 LEI ,30 DE ANI DE MUNCA , LIMITA DE VIRSTA , CONTABILA , 530 LEI , 42 DE ANI DE MUNCA , LIMITA DE VIRSTA ,MUNCITOR, 330 LEI 2O DE ANI DE MUNCA ,PENSIE PE BOLI CRONICE , NEVINDECABILE ? OAMENII ACESTIA DIN CE TRAIESC ? MULTUMESC …..

 2. mircea13 spune:

  Ce sa stim ca acest post face jocul oltenilor ; Ciutacu cu Olguta si zisa doamna Cretuleasca care care sunt balonul de oxigen a lui inculpatul Ghita care sunt hraniti din bani publici.Sa va fie rusine.